Εκτύπωση του άρθρου

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΤΣΟΥΗ Ναταλία Κατσού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τελειόφοιτος στη Θεατρολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη δραματική σχολή «δήλος-Δήμητρα Χατούπη». Πτυχιούχος Γαλλικών, Αγγλικών, Γερμανικών, Ισπανικών. Συνεχίζει τις σπουδές της στο πιάνο στο Ωδείο Atheneaum με καθηγ. την Σ.Περάκη.
Το 2006 ίδρυσε με τη Δ.Βλάχου την ομάδα «ΕΝ ΣΠΟΥΔΗι».

Έχει γράψει «Το Νυφικό», το οποίο παρουσίασε στον Άδειο Χώρο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου (18-22 Ιουνίου 2006), έγραψε και σκηνοθέτησε την «Ελισάβετ, Πνεύμα της Φωτιάς», για την πρώτη Ελληνίδα πεζογράφο Ελισάβετ Μουτζάν-Μαρτινέγκου. (Θέατρο της Άνοιξης, Απρίλιος 2007- Θέατρο Παραμυθίας, Μάιος 2007), σκηνοθέτησε την παράσταση «Το έργο παίζεται χωρίς διάλειμμα» (ποιητ. μονόλογοι της Α. Σιγούρου, χορογρ. Α.Ιγνατίου στον «Ειλισσό»-Μάιος 2008).

Έχει δούλεψε ως βοηθός σκηνοθέτη με τον Γ. Κιμούλη στον «Μάκβεθ» του  Σαίξπηρ (καλοκαίρι 2007) και με τον Στάθη Λιβαθινό στην «Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» του Φρ. Ντύρρενματ  (Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας 2008-09).

Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές.

Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά.


Ημ/νία δημοσίευσης: 18 Δεκεμβρίου 2008